Cikkszám
15015226

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A folyékony súrolószer felhasználható konyhai és fürdőszobai felületek, szerelvények, rozsdamentes felületek, kerámialapos tűzhelyfelületek, stb. tisztítására. A súrolószert használat előtt erőteljesen össze kell rázni, majd a tisztítani kívánt felületre juttatni, azon egyenletesen eloszlatni, néhány perc hatásidő után átdörzsölni és leöblíteni, illetve nedves szivaccsal vagy törlőkendővel a vegyszermaradványokat a felületről eltávolítani. A felület tiszta és fényes lesz.

Cikkszám
3402C

Gőzpároló berendezésekhez kifejlesztve. Automata, kétfázisú (tisztítás-öblítés) tisztító berendezéssel ellátott gőzpárolókhoz igazított receptúra. Öblítőszere az Eroplex. Extra erős zsír-és olajoldó hatás. Könnyedén távolítja el a lerakódott zsír-és olajszennyeződéseket a gőzpároló belső felületéről.

3403 Gőzpároló berendezésekhez kifejlesztve. Automata, kétfázisú (tisztítás-öblítés) tisztító berendezéssel ellátott gőzpárolókhoz igazított receptúra. Az Eroplus tisztítószer öblítőszere. Semlegesíti a tisztítószer maradványokat. Könnyedén távolítja el a gőzpároló tisztítása után visszamaradt sókat.
Kifutó
Cikkszám
3403

Gőzpároló berendezésekhez kifejlesztve. Automata, kétfázisú (tisztítás-öblítés) tisztító berendezéssel ellátott gőzpárolókhoz igazított receptúra. Az Eroplus tisztítószer öblítőszere. Semlegesíti a tisztítószer maradványokat. Könnyedén távolítja el a gőzpároló tisztítása után visszamaradt sókat.

Cikkszám
j550741

A Vinoxin egy sav-alapú, aktív, felhasználásra kész tisztítószer. Illat- és színező- anyagmentes, kíméletesen tisztítja a konyhák és élelmiszer részlegek minden víz- és saválló felületét. Eltávolítja a mész- és vízkőlerakódásokat, valamint az abban kötött, állati-, vagy növényi eredetű zsíros ill. olajos szennyeződéseket. Csíkmentesen szárad és ragyogó felületet hagy maga után. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.

Cikkszám
SeegerSR20

Az Exporit SR 20 folyékony, lúgos tisztitó- es fertőtlenítőszer aktív klór tartalommal, mely az élelmiszeriparban, vágóhidakon, feldolgozóüzemekben es kolbászsütőknél, stb. az egyidejű tisztítás es fertőtlenítés céljára szolgál. Intenzíven oldja a zsírt, vert es fehérjét a gépek, berendezések, munkafelületek, fali csempék, padlóburkolatok, álmennyezetek es hűtőkamrák felületéről. Az Exporit SR 20 fertőtlenítő habtisztítószer emellett baktericid es levurocid hatasú. Ne alkalmazza alumíniumból vagy vörösrézből készült tárgyakon.

Cikkszám
U12041