Termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az Assist-Trend  Kelet Kft-nél

 

A Kelet Higiéniai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 34 500 000 Ft összegű vissza térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című Felhívásra benyújtott „Termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az Assist-Trend Kelet Kft-nél” című, GINOP-1.2.8-20-2020-03246 számú támogatási kérelem keretében.

 

Kedvezményezett neve, címe:                      Kelet Higiéniai Kereskedelmi és Szolgáltató  

                                                                 Korlátolt Felelősségű Társaság

                                                                 4300 Nyírbátor, Ipartelepi u. 2/A.

 

Projekt címe: Termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az Assist-Trend  Kelet Kft-nél

A projekt azonosító száma:                          GINOP-1.2.8-20-2020-03246

Szerződött támogatás összege:                    34 500 000 Ft

A támogatás mértéke:                                  70 %

 

 

Fejlesztésünk keretében beszerzésre kerül 1 db éttermi szalvéta kiszerelő gépsor, továbbá bővítésre kerül a tevékenységünk végzéséhez használt raktárépület, ami a logisztikai folyamataink kiszolgálására és fejlesztésére irányul. A beszerzésre kerülő gép segítségével a minőségi szalvétagyártás biztosítható, mellyel vállalkozásunk termékpalettájának bővítése eszközölhető, új piaci részesedés megszerzése várható, továbbá a meglévő megrendelői igények is fokozhatóak. Az ingatlanbővítés elengedhetetlenül fontos a gyártó és nagykereskedelmi tevékenységünk végzéséhez, ugyanis ezzel biztosítani tudjuk a megfelelő raktár kapacitást, logisztikai folyamataink időráfordítását optimalizálhatjuk. Felszabadul továbbá a gyártótérben ideiglenesen raktározásra használt tér, ahol helyet kap a szalvéta kiszerelő gépsor. Az ingatlanbővítést és gyártósor modernizálást követően eredményként létrejön egy hatékony munkavégzési és szállítmányozási folyamat, mely vállalkozásunk fejlődését, kapacitásának növekedését idézi elő.

A hatékonyságunk  és üzemi kapacitásunk növelésének köszönhetően a jelenlegi humán erőforrásunk megtartására mindenféleképp fontos hangsúlyt kell fektetnie cégünknek, továbbá a megvalósítást követően a jelenlegi létszámunk növelésével tervezünk, ugyanis a szalvétagyártási tevékenységünk, valamint raktár bővítésünknek köszönhetően ezen területek kiszolgálása több munkavállaló foglalkoztatását igényli. A beszerzésre kerülő gépsor teljesen új és modern körülményeket teremt a tevékenységünk végzéséhez. A gépsor műszaki paramétereit figyelembe véve kiváló, az egyedi szalvétagyártás végzésére. A gép alkalmas nyomattal, emblémával, grafikával ellátott fóliába történő csomagolásra is, ekkor teljesen mindegy, hogy a márkajel hol helyezkedik el, mert a gépet 1 mm-es pontossággal a kívánt vágási helyzethez a PLC-ban be lehet állítani. A gépsor kiválasztásánál figyelembe vettük az energiatakarékossági műszaki paramétereit is, mellyel hozzájárulunk a környezettudatos gazdasági versenyképességünk növeléséhez. A technológiai megújulás vállalkozásunk életében fontos szerepet tölt be, hiszen ezzel biztosítható vállalkozásunk folyamatos fejlődése.

A projektünk keretében elvégzésére kerülő tevékenységek összességében szolgálják vállalkozásunk termelékenységének növelését, azáltal, hogy a gyártókapacitásunk a modern eszköznek köszönhetően növekszik és a logisztikai folyamataink az ingatlanfejlesztés hatására optimalizálódnak.

 

A projekt tényleges befejezési dátuma:       2021.11.29.