Cikkszám
100683

1 rétegű zöld színű hajtogatott kéztörlő (Zig-Zag, V-hajtott). 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül. Higiénikus egyenkénti lapadagolás, takarékos felhasználás. Az alacsony, vagy közepes forgalmú mosdóhelyiségekbe használható.

Cikkszám
120289

Kiváló minőségének köszönhetően nagyon jó a teljesítőképessége, és csökkenti a költségeket. Nagyméretű, puha és minőségi kéztörlő, amely kellemes benyomást kelt a vendégekben. Laponkénti adagolással a kevesebb fogyasztás és a higiénia javítása érdekében.

Cikkszám
290135

A Tork Singlefold kéztörlő gond nélkül teljesíti a kéztörléssel kapcsolatos alapvető elvárásokat, és kiváló az ár/érték aránya. Ezek a kéztörlők a Tork Singlefold kéztörlő-adagolóban használhatók, nagy igénybevételnek kitett környezetben. Megbízható, egydarabos adagolásának köszönhetően elősegíti a fogyasztás szabályozását és a megfelelő higiénia biztosítását.

Cikkszám
35311

Kiváló minőségű V hajtogatott kéztörlő (Zig-Zag). Higiénikus egyenkénti lapadagolás, takarékos felhasználás. Az alacsony, vagy közepes forgalmú mosdóhelyiségekbe használható. Handy Pack csomagolás: az ergonomikus fogantyújánál fogva könnyen szállítható. A közvetlenül élelmiszerrel való érintkezés is engedélyezett

Cikkszám
61587

Puha, de erős, kiváló nedvszívó képességű interfold ''Z'' hajtogatott kéztörlő (Non Stop, Z hajtott) praktikus Handy Pack csomagolásban. Higiénikus egyenkénti lapadagolás - takarékos felhasználás. Kis-, közepes és nagy forgalmú mosdóhelyiségekbe is ajánljuk. EU Ecolabel és Nordic Ecolabel környezetvédelmi tanusítvánnyokkal rendelkezik. A Katrin kéztörlő egy dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott termék.

Cikkszám
61600

Puha, de erős, kiváló nedvszívó képességű interfold ''W'' hajtogatott kéztörlő, praktikus Handy Pack csomagolásban. Higiénikus egyenkénti lapadagolás - takarékos felhasználás. Kis-, közepes és nagy forgalmú mosdóhelyiségekbe is ajánljuk. EU Ecolabel és Nordic Ecolabel környezetvédelmi tanusítvánnyokkal rendelkezik. A Katrin kéztörlő egy dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott termék.

Cikkszám
65944

Kiváló minőségű V hajtogatott (Zig-Zag) Katrin kéztörlő. Higiénikus egyenkénti lapadagolás - takarékos felhasználás. Az alacsony, vagy közepes forgalmú mosdóhelyiségekbe ajánljuk. Rendelkezik Nordic Swan Eco Label és EU Flower Eco Label minősítéssel. 2 rétegű (2x18g/m2), fehér, 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül. Lapméret: 23x23,2 cm, összehajtott lap mérete: 23,2x11,5 cm, lapszám: 150 lap.