Cikkszám
4145-5
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
Cikkszám
5525-5
Különleges összeállítású habzásmentes lúgos kémhatású, ipari zsírtalanító, zsíroldó koncentrátum. Kiváló eredménnyel használható zárt alkatrészmosókban, ultrahangos fürdőkben, nagynyomású mosóberendezésekben, gőzborotvákban és padlótisztító készülékekben. A készítmény rendkívül hatékony és gazdaságos felhasználást tesz lehetővé jó hígíthatóságának és aktív zsíroldó hatásának köszönhetően. A folyadékban lévő korróziós inhibitorok védik a fém felületeket, filmréteget képeznek, melyek megnehezítik a felületek újra szennyeződését. A felületaktív összetevők biológiailag lebomlanak. A termék nem tartalmaz szerves oldószereket.
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
Cikkszám
5526-5
Folyékony, savas tisztítószer koncentrátum, mely speciálisan szilikát és kovasav kiválások eltávolítására lett kifejlesztve. Kiválóan alkalmas nemesacél, alumínium, üveg, kerámia, porcelán, üvegszál erősítésű műanyag felületekre rakódott korom, por, mész, cement, egyéb szilikát és kovasav szennyeződések eltávolítására. Nagy hatóanyagtartalmának köszönhetően rendkívül jó tisztítóhatás jellemzi. Különleges összetevőinek köszönhetően a felületeken nem okoz korróziós nyomokat. Eltávolítja a rozsdafoltokat a csempéről, a gépekről és egyéb kényes felületekről.
Felhasználási területek: Minden területen alkalmazható, ahol különösen nehezen oldható lerakódások, szilikátok eltávolítása a cél. Használatát javasoljuk minden alumínium és acél felület tisztítása esetén.
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
Cikkszám
j050210
Nagy hatású, fékezett habzású, lúgos tisztítószer speciális hatóanyaggal. Oldja a gépolajat és a zsíros-, kormos-, grafit- és kipufogógáz okozta szennyeződéseket. Az ÖNORM B 5105, második bekezdésének 7.2 alapján - olajkiválsztónak is használható.
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár
Cikkszám
j054010
Nagyon lúgos ipari tisztítószer makacs szennyeződések gépi eltávolításához. Az erőteljes tisztítóhatás következtében gyorsan feloldja az ipari szennyeződéseket, olajokat, zsírokat és ezáltal egy gyors tisztítási folyamatot eredményez. Nagyon habszegény. Alkalmazható minden víz- és lúgálló felületen ipari területeken. Nem használható bevonatolt padlóburkolaton, linóleumon, gumin vagy alumíniumon
Nettó ár:
Egyedi ár
Bruttó ár:
Egyedi ár